Over ons

Chrysanne® wordt exclusief geteeld door de kwekers Lionplant en Van Schie. Beide bedrijven zijn actief, uiterst klantgericht en hebben de ambitie om het allerhoogste kwaliteitssegment van potchrysanten te leveren. Er wordt continue geïnvesteerd om de beste en de mooiste planten te leveren, naar wens van de klant.

Om deze ambitie waar te maken en continu te kunnen waarborgen werken de kwekers met een eigen teeltspecialist. Deze specialist houdt zich voor 100% bezig met kwaliteit, innovatie, rassen en duurzaamheid binnen de teelt van Chrysanne®.

Onze kwekers zijn MPS-A en MPS-GAP/SQ gecertificeerd, waarmee we kunnen garanderen dat de bedrijfsvoering voldoet aan de eisen op het gebied van milieu, sociale aspecten, kwaliteit en de eisen vanuit de retail.

Er worden natuurlijke vijanden ingezet om de planten vrij van ziekten en plagen af te kunnen kweken. Hiermee wordt het gebruik van chemische middelen tot een minimum beperkt en worden de planten zo duurzaam mogelijk geteeld!

Het productieproces van Chrysanne® is op meerdere vlakken geautomatiseerd en er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken. Alles gericht op een optimale eindkwaliteit en goede werkomstandigheden voor de medewerkers.

Wil je meer weten over de afzonderlijke bedrijven? Neem dan een kijkje op de websites van Lionplant en Van Schie.